Cederroth Eye Wash Station

PBHV87050900

Beschikbaarheid: In voorraad

Korte omschrijving

Cederroth oogdouchestation is ontworpen om snel hulp te kunnen bieden. Het station heeft plaats voor 2 flessen die automatisch worden geopend wanneer ze uit de houder worden gedraaid. De flessen zijn zo vormgegeven dat het oog gedurende ca. 1,5 minuut met een rijke stroom wordt gespoeld.

Cederroth Eye Wash Station

Meer afbeeldingen

Details

Cederroth oogdouche – bewezen effectiever dan een fysiologische zoutoplossing bij spetters alkaliën en zuren* 

Cederroth oogdouchestation is ontworpen om snel hulp te kunnen bieden. Het station heeft plaats voor 2 flessen die automatisch worden geopend wanneer ze uit de houder worden gedraaid. De flessen zijn zo vormgegeven dat het oog gedurende ca. 1,5 minuut met een rijke stroom wordt gespoeld.
Cederroth oogdouchestation
4,5 jaar houdbaarheidstermijn.

Flessen bijgevoegd!

*Gebufferde vloeistof verhoogt de kans de ogen te redden

Cederroth oogdouche werkt zodanig dat de pH-waarde van het oog wordt geneutraliseerd, d.w.z. deze heeft een neutraliserend effect op spetters alkaliën en zuren, wat een sneller resultaat geeft dan een normale fysiologische zoutoplossing. Het effect is over het algemeen sterker op alkaliën dan zuren.

Plaats voor extra keuzeartikelen

Het oogdouchestation bevat een extra ruimte voor eigen keuzeartikelen, bijv. bloedstelpende verbanden, veiligheidsbril of handschoenen

Gemakkelijk bij te vullen

De transparante klep maakt het eenvoudig te zien of het tijd is met een oogdouche bij te vullen.

Pleisterautomaat

Het station is ook uitgerust met een Salvequick pleisterautomaat. De pleisters in onze nieuwe automaat worden naar beneden getrokken om te voorkomen dat men de overige pleisters vuil maakt of met bloed besmeurt.
De pleisternavullingen zitten muurvast in de automaat om te verzekeren dat er geen verdwijnen. De lege navullingen worden eenvoudig losgemaakt met een speciale sleutel.

Bevat

2 Cederroth oogdoucheflessen à 500 ml
Salvequick pleisterautomaat incl. 40 textiel- en 45 plasticpleisters
1 oogdouche-instructie
1 sleutel

Afmetingen van het station: B 29 x H 56 x D 12 cm.
De Salvequick pleisterautomaat (REF 490700) kunt u afzonderlijk aanschaffen.

 

Cederroth Oogdouche. Eerste hulp voor uw ogen.

ÖgondushBij een ongeluk is het belangrijk binnen de eerste seconden te beginnen met spoelen. Het is ook belangrijk te zorgen voor een effectieve spoeling, met een rijkelijke vloeistofstroom. De vloeistof moet ook zijn gebufferd, d.w.z. neutraliserend werken op spatten van alkaliën (bijvoorbeeld loog) en zuren (bijvoorbeeld. accuzuur).

Daarom heeft Cederroth de oogdouche zodanig vormgegeven dat deze wordt geopend op het moment dat deze uit de houder wordt gedraaid, met een oogbad dat een optimale stroom garandeert, en een spoelvloeistof met de juiste samenstelling bevat.

Cederroth oogdouche heeft in het algemeen een sterker neutraliserend effect op spatten van alkaliën dan op zuren. Bovendien bestaat Cederroth Oogdouche in verschillende uitvoeringen, met verschillende accessoires, die ervoor zorgen dat deze zo kunnen worden geplaatst dat ze altijd gemakkelijk toegankelijk zijn en altijd klaar zijn voor gebruik.

Productvoordelen

• Functioneel design
• Goede spoeleigenschappen
• Snel en gemakkelijk te openen
• Flexibele plaatsing
• Royaal spoelen
• Tegen stof beschermend oogbad
• Gebufferde vloeistof

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.