Cederroth Oogdouche in 2-pack

PBHV87050500

Beschikbaarheid: In voorraad

Korte omschrijving

Cederroth oogdouche in een gemakkelijk te hanteren flacon met ergonomisch oogbad en royale vloeistofstroom.

Cederroth Oogdouche in 2-pack

Meer afbeeldingen

Details

Functioneel design en goede spoeleigenschappen

Een gemakkelijk te hanteren flacon met ergonomisch oogbad en royale vloeistofstroom.

Snel en eenvoudig te openen

Wordt met een enkele handgreep geopend. Draaien en de flacon is open.

Plaatsing

Kan op verscheidene manieren worden geplaatst en past daarom op elke werkplek en in iedere ruimte. Kan het best worden bewaard in de Cederroth wandhouder. 

Royaal spoelen

Het is belangrijk om al binnen de eerste seconden na een ongeluk te beginnen met spoelen. Cederroth Oogdouche geeft een rijkelijke vloeistofstroom. Het oogbad is zodanig vormgegeven dat de vloeistof zonder onnodige verspilling naar het oog wordt geleid en tegelijkertijd helpt om het oog open te houden.

Een grotere kans dat u het oog kunt redden

Naast de verdunning en het wegspoelen van de gevaarlijke stoffen heeft de gebufferde oogdouche van Cederroth ook een neutraliserend effect op spatten van alkaliën en zuren. Het effect is in het algemeen sterker voor alkaliën dan voor zuren.

Een niet gebufferde spoeloplossing werkt alleen door verdunning van de alkali/het zuur en deze weg te spoelen. Dit vereist een grotere hoeveelheid vloeistof en daarmee ook een langere spoeltijd.

Tegen stof beschermd oogbad

De ingebouwde stofbescherming zorgt ervoor dat het oogbad altijd schoon en fris is. De stofbescherming functioneert tegelijkertijd als openingsmechanisme.

Inhoud

2 flacons x 500 ml steriele gebufferde isotone fysiologische zoutoplossing zonder conserveringsmiddelen.
Voor eenmalig gebruik.
Houdbaarheidstermijn 4,5 jaar.
Afmetingen: Ø 6,6 cm x 23,5 cm 

 

Cederroth Oogdouche. Eerste hulp voor uw ogen.

ÖgondushBij een ongeluk is het belangrijk binnen de eerste seconden te beginnen met spoelen. Het is ook belangrijk te zorgen voor een effectieve spoeling, met een rijkelijke vloeistofstroom. De vloeistof moet ook zijn gebufferd, d.w.z. neutraliserend werken op spatten van alkaliën (bijvoorbeeld loog) en zuren (bijvoorbeeld. accuzuur).

Daarom heeft Cederroth de oogdouche zodanig vormgegeven dat deze wordt geopend op het moment dat deze uit de houder wordt gedraaid, met een oogbad dat een optimale stroom garandeert, en een spoelvloeistof met de juiste samenstelling bevat.

Cederroth oogdouche heeft in het algemeen een sterker neutraliserend effect op spatten van alkaliën dan op zuren. Bovendien bestaat Cederroth Oogdouche in verschillende uitvoeringen, met verschillende accessoires, die ervoor zorgen dat deze zo kunnen worden geplaatst dat ze altijd gemakkelijk toegankelijk zijn en altijd klaar zijn voor gebruik.

Productvoordelen

• Functioneel design
• Goede spoeleigenschappen
• Snel en gemakkelijk te openen
• Flexibele plaatsing
• Royaal spoelen
• Tegen stof beschermend oogbad
• Gebufferde vloeistof

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.