Informatie

Deze webshop is in ontwikkeling met de intentie om u als klant meer gemak en service te bieden. Wij werken doorlopend aan uitbreiding en verbeteringen en zien dit als een continu proces. Wij waarderen eventuele op- en aanmerkingen die u ons kunt geven.

Gezien deze situatie verwijzen wij uitdrukkelijk naar het voorbehoud dat wij hieronder maken. Aanvullend vermelden wij tevens dat klantafspraken altijd gelden boven de prijzen die op de webshop vermeld staan. Dus indien van toepassing kunt u bestellingen in deze webshop tegen een hogere prijs doen en er op vertrouwen dat uw speciale prijsafspraken toegepast / bevestigd worden.

Wij wensen u veel gebruiksgemak van de Ecostar webshop.

Voorbehoud

Alle informatie in deze webshop zijn onder voorbehoud van wijzigingen en fouten. Ecostar behoudt zich het recht voor zonder aankondiging vooraf wijzigingen aan te brengen en bestellingen te weigeren.


Privacy & Beveiliging

Ecostar hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen uw privacy zeer serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Wij registreren met directe betrekking tot u enkel en alleen uitdrukkelijk door uzelf opgegeven informatie. Deze gegevens kunt u altijd laten verwijderen. Alle gegevens die door Ecostar worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt. Uw gegevens worden uitsluitend geregistreerd om u op maat gesneden informatie te leveren en u steeds beter van dienst te kunnen zijn. Alle registraties zijn bedoeld voor, en hebben enkel en alleen betrekking op zakelijke communicatie, dus met uitsluiting van consumenten. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze aparte Privacy pagina.

Levering

Wij streven er naar, indien voorradig te leveren binnen 2 werkdagen. Indien de producten niet voorradig zijn kunt u rekenen met levering binnen 10 werkdagen.

Bestellen

Bestellen kan dag en nacht, 24 uur per dag via de webshop en telefonisch op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur (vrijdag's tot 15.00 uur).

Betaling, Prijzen & Acties

Betaling kan middels iDeal (u ontvangt dan 5% korting), vooruitbetaling of op rekening binnen 14 dagen netto indien u eerder bij ons heeft besteld.

Gratis levering

Orders >€250,- worden gratis geleverd. Daaronder rekenen wij €6,50 verzend- en administratiekosten. Dankzij deze kleine bijdrage kunt u voor elke bestelling bij ons terecht, hoe klein ook. Een liter Ecopower, een pot Power Wipes of een rol papier. Wij bezorgen het snel!

Orders bekijken

Log in met uw klantgegevens om de status van uw orders te bekijken of te zien wat u in het verleden besteld heeft. Tevens kunt u hierbij dan snel en eenvoudige orders uitbreiden of producten overnemen in een nieuwe order.

Klantinformatie aanpassen

Log in met uw klantgegevens en kijk onder het kopje gegevens om alle Ecostar bekende bedrijfsinformatie in te zien. Uiteraard kunt u hier zelf wijzigingen aanbrengen zoals bijvoorbeeld het factuur- en/of leveringsadres.