Ecostar Ecorinse-SP

93036

Beschikbaarheid: In voorraad

Korte omschrijving

Ecostar Ecorinse-SP is een hoogwaardige vloeibare reiniger voor de verwijdering van olie- en vetaanslag op metalen objecten en onderdelen.


Eigenschappen
Kwalitatief hoogwaardige laagschuimende machinereiniger waaraan een corrosiebeschermer is toegevoegd. Door de toevoeging van speciale tensiden en hulpstoffen kan Ecorinse SP al worden ingezet vanaf lage temperaturen (20°C). Ecorinse SP genereert zeer weinig schuim dat tevens zeer snel wordt afgebroken.   

Toepassing
Het reinigen van machines en blank metalen onderdelen waaraan tegelijkertijd corrosiebescherming wordt gegeven in afwachting van een verdere behandeling en bewerking. Uitermate geschikt als laagschuimende detergent in industriële wasmachines en rotatie reinigers.


Door toevoeging van de corrosiebeschermer en de antischuim additieven is dit product bij uitstek geschikt voor reiniging van machineonderdelen in industriële wasmachines en rotatie reinigingsmachines. Eventueel is Ecorinse SP inzetbaar als “universele’ laagschuimende reiniger, bijvoorbeeld in vloerschrobmachines of hoge druk reiniging, waarbij weinig schuimvorming gewenst is.

Ecorinse-SP 60 liter drum

Meer afbeeldingen

Details

Ecostar Ecorinse-SP is een hoogwaardig vloeibaar reinigingsconcentraat o.a. voor gebruik in industriële wasmachines voor de verwijdering van olie- en vetaanslag op metalen objecten en onderdelen.

Ecorinse-SP is alkalisch ingesteld, maar door toevoeging van inhibitoren wordt metaalcorrosie voorkomen. Deze eigenschappen maken het product bij uitstek geschikt voor de reiniging van alle metalen en legeringen, inclusief gietijzer, legeringen, inclusief aluminium, koper, zink e.d. Niet-schuimend, dus uitstekend te verwerken in industriële wasmachines, zoals Bupi Cleaners e.d.. Na reiniging drogen de behandelde objecten vetvrij en streeploos op.

Vrij van toxische componenten en biologisch afbreekbaar. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakte actieve stoffen in dit product voldoen aan de detergentenverordening EG-648/2004.

Speciale voordelen Ecorinse-SP

• is biologisch afbreekbaar vanwege haar oppervlakteactieve bestanddelen en detergenten
• is water verdunbaar is economisch in gebruik
• heeft roestwerende eigenschappen
• is niet corrosief, dus veilig in gebruik
• is niet brandbaar


Onze ervaring; uw voordeel:

Ecorinse-SP heeft zich bij diverse klanten reeds bewezen als een milieu- en kostenbesparende reiniger. In veel gevallen is Ecorinse-SP een alternatief voor reinigers waarbij op hogere temperaturen moet worden gereinigd om een goed reinigingsresultaat te krijgen.

Uiteraard lopen de wasprocessen bij verschillende bedrijven soms sterk uiteen maar met Ecorinse-SP kan in veel situaties temperatuurverlagingen van 20 graden of meer behaald worden. Hierdoor kunt u niet alleen besparen op energiekosten maar belast u tevens het milieu minder.

 

Extra informatie

Alkalisch Nee
Kleur Nee
Artikelgroep Reiniging
Verwijderen van: Nee
Toepassing Nee

Aanbevelingen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.