Ecosept, groene aanslag verwijderaar

93011

Beschikbaarheid: In voorraad

Korte omschrijving

Ecosept: De Groene Kracht tegen Algen

Bent u het zat om te worstelen met algen op uw oprit, terras of andere oppervlakken? Wilt u een krachtige oplossing die zowel effectief als milieuvriendelijk is? Maak kennis met Ecosept, het ecologisch verantwoorde reinigingsconcentraat speciaal ontwikkeld voor algenreiniging....én meer!

Ecosept 60 liter drum (voorheen: Sanosept 80h)

Meer afbeeldingen

Details

Ecosept is een middel voor het verwijderen van groene aanslag. 

Ecosept is o.a. te gebruiken voor het verwijderen van groeneaanslag op kassen, tegelpaden, grafzerken, muren en daken. Gebruik Ecosept voor allerlei oppervlakken zoals dakpannen, flagstones, terrastegels, metalen, etc. Ecosept werkt snel, doelmatig en preventief.

Werkwijze bij bestrijding van groene aanslag:

Ter verwijdering en ter voorkoming van groene aanslag op muren, daken, tegelpaden, flagstones, grafzerken, ramen, bielsen, tuinmeubelen e.d. 
Spuiten, gieten, borstelen of schrobben met een oplossing van 2,5% van dit middel (25 mL op 1 liter water). Niet naspoelen. Niet op planten spuiten of gieten.

Ter verwijdering van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen.
Grondig spuiten of borstelen met een oplossing van 2,5% van dit middel (25 mL op 1 liter water). Na enkele dagen dode wieren, algen, vuil enz. verwijderen door met een harde straal af te spuiten resp. af te schrobben. Deze reinigende nabehandeling behoeft niet noodzakelijk op korte termijn te gebeuren, omdat dit middel geen schadelijke nawerking en dampwerking bezit. Om deze redenen kunnen behandelingen ook nog tot kort voor het planten worden uitgevoerd.

Ter voorkoming van groene aanslag op ramen en materialen in lege kassen en warenhuizen.
-Op schone ramen spuiten met een oplossing van 2,5% van dit middel (25 mL op 1 liter water).
In verband met de afwezigheid van schadelijke nawerking van dit middel en het geringe residu, behoeft en mag niet worden nagespoten. Door deze wijze van toepassen wordt het ontstaan van groene aanslag voor vele maanden tegen gegaan. 
-Indien ramen (o.a. platglas) met de hand worden schoongemaakt
(afschrobben) kan volstaan met een oplossing van 1,5% (15 mL per 1 liter water).

Andere industriële toepassingen zijn:

1.) - bestrijding van bacteriën (exclusief Mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten op oppervlakken, welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij; - bestrijding van bacteriën (exclusief Mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten op oppervlakken bestemd voor het verblijf van mensen;

2.) - bestrijding van bacteriën, schimmels en algen in recirculerende koelwatersystemen; in hulpstofdoseersystemen in de papier- en kartonindustrie alsmede de pasteuriseerinstallaties en overige vormen van proceswater in de suiker- en voedingsmiddelenindustrie. Dit middel mag uitsluitend worden toegepast met instemming van het per locatie bevoegd gezag voor kwalitatief waterbeheer;

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

 

Extra informatie

Alkalisch Nee
Kleur Nee
Artikelgroep Reiniging
Verwijderen van: Alg, gist en schimmel
Toepassing Nee

Aanbevelingen

Beoordelingen

Bespaart tijd en dus geld , 24-03-2013
By Medewerker van gemeente
Hallo. Ons werd gevraagd een beoordeling te geven op jullie site van de Ecosept. Kan ik kort in zijn: simpelweg top! Aanlengen met water, opspuiten en klaar is Kees. Binnen 24 uur is alle groene aanslag verdwenen en komt de ondergrond als nieuw herboren tevoorschijn. Kan het iedereen aanbevelen.
Read all Reviews | Uw beoordeling toevoegen

Eigen tags

Anderen markeerden dit product met deze tags:

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.