Bouw

Bouw

Innoverende oplossingen voor de bouwsector sector.

De bouwsector richt zich op het realiseren van voorzieningen voor de samenleving, zoals woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkels, recreatieve en industriële voorzieningen, infrastructuur en meer.

Bij dit werk dragen bedrijven de verantwoordelijkheid om het effect van ons handelen op maatschappij en milieu te beheersen. Daarnaast wordt de sector geconfronteerd met steeds strengere kwaliteit-, arbo- en milieuwetgeving, scherpere concurrentie en klanten die steeds kritischer worden. Daarom blijft u op zoek naar toegevoegde waarde die zorgt voor toenemende klanttevredenheid en extra omzet, terwijl u tevens de kosten in de hand wilt houden.

Ecostar kan u hierbij helpen met innovatieve oplossingen die veilig zijn voor milieu, mens en materiaal, en zich reeds jaren hebben bewezen. Onderhoud binnen uw bedrijf in de werkplaats, aan materieel, gereedschap en onderdelen is vaak tijdrovend. De producten van Ecostar bieden u gemak in het gebruik door hun grote kracht. Gemak wat zich in uw praktijk vertaald in een aanzienlijke tijdbesparing waarmee uw mensen meer tijd overhouden voor de kernactiviteiten van zijn of haar werk. Hiermee realiseert u kostenbesparing enerzijds door efficiënt en professioneel onderhoud en winst door meer productiviteit anderzijds.

Ecostar heeft vele voorbeelden en referenties die intussen op een verantwoorde manier onderhoud plegen met de ‘groene probleemoplossers’ van Ecostar.

Ga de uitdaging met ons aan en stuur ons een berichtje, wij maken graag een afspraak met u. Dan laten wij u op uw locatie zien wat onze producten kunnen. Geen mooie praatjes maar sprekende voorbeelden en resultaten!

klik hier voor een afspraak

Vindt hieronder een selectie van producten speciaal voor uw branche geselecteerd en veel gebruikt.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
Van hoog naar laag sorteren