Dienstverlening

Dienstverlening

Innoverende oplossingen voor de dienstverlenende sector.

Arbeidskosten vormen het overgrote deel van de kosten van dienstverleners. De inkoopquote is daarentegen relatief laag. Daarom is het belangrijk dat onderhoudsmiddelen snel en gemakkelijk werken zodat er geen kostbare tijd verspilt wordt. Daarnaast wordt ook deze sector geconfronteerd met veranderende kwaliteit-, arbo- en milieuwetgeving, scherpere concurrentie en klanten die steeds kritischer worden. Daarom blijft u op zoek naar toegevoegde waarde die zorgt voor toenemende klanttevredenheid en extra omzet, terwijl u tevens de kosten in de hand wilt houden. Ecostar kan u hierbij helpen met innovatieve oplossingen die veilig zijn voor milieu, mens en materiaal, en zich reeds jaren hebben bewezen. De producten van Ecostar bieden u gemak in het gebruik door hun grote kracht. Gemak wat zich in uw praktijk vertaald in een aanzienlijke tijdbesparing waarmee uw mensen meer tijd overhouden voor de kernactiviteiten van zijn of haar werk. Hiermee realiseert u kostenbesparing enerzijds door efficiënt en professioneel on derhoud en winst door meer productiviteit anderzijds.

Ecostar heeft vele voorbeelden en referenties die intussen op een verantwoorde manier onderhoud plegen met de ‘groene probleemoplossers’ van Ecostar.

Ga de uitdaging met ons aan en stuur ons een berichtje, wij maken graag een afspraak met u. Dan laten wij u op uw locatie zien wat onze producten kunnen. Geen mooie praatjes maar sprekende voorbeelden en resultaten!

klik hier voor een afspraak

Vindt hieronder een selectie van producten speciaal voor uw branche geselecteerd en veel gebruikt.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
Van hoog naar laag sorteren