Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Innoverende oplossingen voor de gezondheidszorg.

Voortdurend wordt de sector geconfronteerd met veranderende kwaliteit-, arbo- en milieuwetgeving. Daarom blijft u op zoek naar toegevoegde waarde terwijl u tevens de kosten in de hand moet houden. Ecostar kan u hierbij helpen met innovatieve oplossingen die veilig zijn voor milieu, mens en materiaal, en zich reeds jaren hebben bewezen. Tevens spelen zaken als beschikbaarheid van behandelruimten en -apparatuur een steeds grotere rol in de steeds verder te optimaliseren bedrijfsvoering. Onderhoud is vaak tijdrovend en hierdoor een beperkend factor op uw planning. De producten van Ecostar zijn gemakkelijk in gebruik door hun grote kracht. Gemak wat zich in uw praktijk vertaald in een aanzienlijke tijdbesparing waarmee uw mensen meer tijd overhouden voor de kernactiviteiten en zijn ruimten en apparatuur snel weer beschikbaar. Hiermee realiseert u kostenbesparing enerzijds door professioneel onderhoud en winst door meer productiviteit anderzijds.

Ecostar heeft vele voorbeelden en referenties die intussen op een verantwoorde manier onderhoud plegen met de ‘groene probleemoplossers’ van Ecostar.

Ga de uitdaging met ons aan en stuur ons een berichtje, wij maken graag een afspraak met u. Dan laten wij u op uw locatie zien wat onze producten kunnen. Geen mooie praatjes maar sprekende voorbeelden en resultaten!

klik hier voor een afspraak

Vindt hieronder een selectie van producten speciaal voor uw branche geselecteerd en veel gebruikt.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
Van hoog naar laag sorteren