Metaal

Metaal

Innoverende oplossingen voor de metaalsector.

Technologische vernieuwing is essentieel voor de continuïteit in de metaalsector. Voor een ondernemer is het lastig ‘bij te blijven’ op technologisch gebied; de ontwikkelingen gaan immers erg snel en de bedrijfsvoering van de onderneming eist alle aandacht op. Daarbij wordt de sector geconfronteerd met veranderende kwaliteit-, arbo- en milieuwetgeving, scherpere concurrentie en klanten die steeds kritischer worden. Daarom blijft u op zoek naar toegevoegde waarde die zorgt voor toenemende klanttevredenheid en extra omzet, terwijl u tevens de kosten in de hand wilt houden.

Ecostar kan u hierbij helpen met innovatieve oplossingen die veilig zijn voor milieu, mens en materiaal en zich reeds jaren hebben bewezen. Onderhoud in uw bedrijf is vaak tijdrovend. Krapte op de arbeidsmarkt voor gekwalificeerd technisch personeel in de metaalsector drijft de werkdruk op waardoor efficiënt werken zeer belangrijk is voor de productiviteit en wordt tijd besparen op elk gebied goudgeld waard.

De producten van Ecostar bieden u gemak in het gebruik door hun grote kracht. Gemak wat zich in uw praktijk vertaald in een aanzienlijke tijdbesparing waarmee uw mensen meer tijd overhouden voor de kernactiviteiten van zijn of haar werk. Hiermee realiseert u kostenbesparing enerzijds door efficiënt en professioneel onderhoud en winst door meer productiviteit anderzijds. 

Ecostar heeft vele voorbeelden en referenties die intussen op een verantwoorde manier onderhoud plegen met de ‘groene probleemoplossers’ van Ecostar.

Ga de uitdaging met ons aan en stuur ons een berichtje, wij maken graag een afspraak met u. Dan laten wij u op uw locatie zien wat onze producten kunnen. Geen mooie praatjes maar sprekende voorbeelden en resultaten!

klik hier voor een afspraak

Vindt hieronder een selectie van producten speciaal voor uw branche geselecteerd en veel gebruikt.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
Van hoog naar laag sorteren