Nilfisk MC 2C 140/610 XT, Koudwaterhogedrukreiniger

NFA128470135

Beschikbaarheid: In voorraad

Korte omschrijving

Nilfisk MC 2C 140/610 XT hogedrukreiniger is een compacte, handzame koudwater unit voor het minder intensieve gebruik en lichte vervuilingen. Deze hogedrukreiniger levert goede prestaties met professioneel spuitgarnituur en goede opbergmogelijkheden van slang en toebehoren. De MC 2C 140/610 XT is geschikt voor het semiprofessioneel gebruik en lichte vervuiling. De mobiele machine biedt een hoog niveau aan ergonomie en reinigingsprestaties.

Nilfisk MC 2C 140/610 XT, Koudwaterhogedrukreiniger

Meer afbeeldingen

Details

MC 2C 140/610 XT

 

De Nilfisk MC 2C 140/610 XT hogedrukreiniger is een compacte, handzame koudwater unit voor het minder intensieve gebruik en lichte vervuilingen. Deze hogedrukreiniger levert goede prestaties met professioneel spuitgarnituur en goede opbergmogelijkheden van slang en toebehoren. De 2 is geschikt voor het semiprofessioneel gebruik en lichte vervuiling. De mobiele machine biedt een hoog niveau aan ergonomie en reinigingsprestaties.

 

  • Ergonomisch en compact ontwerp
  • Ergo-accessoire concept voor een optimaal gebruikerscomfort
  • Voor frequent gebruik
  • Axiaalpomp
  • Messing pompkop
  • Verwijderbare geïntegreerde chemietank
  • Staalgewapende hogedrukslang

 

De Nilfisk 2 serie is bedoeld voor het minder intensieve gebruik en verwijderen van lichte vervuiling. Deze mobiele hogedrukreiniger combineert ergonomie met een goede reinigingsprestatie. En is tevens gemakkelijk op te bergen. De Nilfisk 2-serie hogedrukreinigers is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reinigingswerkzaamheden bijvoorbeeld bij aannemers, in kleine fabrieken of in de verhuur. Deze mobiele compacte koudwaterhogedrukreinigers combineren superieure ergonomie met reinigingskracht. Automatische Start/Stop, Ergo 2000 spuitpistool, Ergo snelkoppeling, Messing cylinderkop, Axiale pomp, Hogedrukslang DN6 met staal versterkt (standaard 10 m, XT 15 m), Reinigingsmiddeleninjecteur met doseermogelijkheid, Afneembare geïntegreerde reinigingsmiddelentank (2 L), FlexoPower Plus lans, Tornado Plus nozzel, Slanghaspel op de XT modellen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.