Nilfisk SCRUBTEC 343.2 B Combi, Walk-behind schrob-zuigmachine - batterij-uitvoering

NFA9087315020

Beschikbaarheid: In voorraad

Korte omschrijving

De SCRUBTEC 343 is extreem compact en geschikt voor alle harde vloeren, met 5 verschillende borstels en 5 verschillende reinigingspads. Compact, gemakkelijk te vervoeren en gebruiksvriendelijk. De SCRUBTEC 343 biedt een hoge borsteldruk, gecombineerd met een grote tankinhoud en dit alles in een modern design.
De SCRUBTEC 343 is de ideale oplossing voor supermarkten, garages en showrooms, winkels, scholen magazijnen en werkplaatsen.

SCRUBTEC 343 B Combi

Meer afbeeldingen

Details

De Nilfisk SCRUBTEC 343.2 is de verbeterde versie van de zeer populaire SCRUBTEC 343. Hij heeft een verbeterde nieuwe zuigmond met hefsysteem dat wordt bediend door een passend voetpedaal. Verder biedt de Nilfisk SCRUBTEC 343.2 een hoge borsteldruk en een grote zuigkracht met een schone vloer als resultaat, dit ondanks zijn kleinere afmetingen. Het nieuwe type schrobdek is te bedienen met de handige instelknoppen voor een betere tractie en prestaties. Dankzij een nieuw en verbeterd polypropyleen schrobdek is de machine betrouwbaar en minder kwetsbaar. Het nieuwe design met een verbeterde borstel en vacuüm motor zorgt voor een verlaging van de onderhoudskosten. De Nilfisk SCRUBTEC 343.2 is uitermate geschikt voor het gebruik in bijvoorbeeld garages, magazijnen, showrooms, kantines en supermarkten. De SCRUBTEC 343.2 is een kleine, compacte schrob-/zuigmachine met de functionaliteit en mogelijkheden van een grote machine. Het voordeel van deze machine is dat hij eenvoudig is in het gebruik en makkelijk manoeuvreerbaar. Dit maakt het mogelijk om de machine te gebruiken op moeilijk te bereiken plaatsen. De SCRUBTEC 343.2 is in drie varianten te verkrijgen namelijk als kabelversie (230V incl. borstel) een batterijversie (incl. ingebouwde lader) en als combi variant (Compleet met ingebouwde lader, accu en borstel).

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.