Nilfisk SCRUBTEC R 471 OBC (= Ingebouwde lader), Ride-on schrob-zuigmachines - batterij-uitvoering

NFA9087271020

Beschikbaarheid: In voorraad

Korte omschrijving

(ACTIEPRIJS op aanvraag) De Nilfisk SCRUBTEC R 4 is een van de meest veelzijdige platforms in ons assortiment, geschikt voor verschillende vloeren en toepassingen. De Nilfisk SCRUBTEC R 4 serie biedt de meest compacte ride on schrob-zuigmachines binnen de Nilfisk range. Zeer gemakkelijk te manoeuvreren, productief en efficiënt.

SCRUBTEC R 471 OBC

Meer afbeeldingen

Details

De Nilfisk SCRUBTEC R 4 ride on schrob-zuigmachines vormen de brug tussen de walk behind machines en de grotere ride on schrob-zuigmachines.

Met alle flexibiliteit van de kleinere walk behind machines, maar met de snelheid en het gemak van een ride on. Zeer geschikt voor de minder zware reinigingstaken.

De innovatieve Nilfisk SCRUBTEC R 4 is zeer concurrerend, dankzij het ergonomisch ontwerp, de prestatie, de betrouwbaarheid en de prijs.

Het geluidsniveau is laag en het ergonomische en compacte ontwerp maakt schoonmaken bijna overal mogelijk.

Ons gepatenteerde meebewegende schrobdeck zorgt ervoor dat het schrobdeck met de stuurrichting meebeweegt: voor het beste reinigingsresultaat en een droge vloer met het maximale comfort en een minimale inspanning.

Hierdoor zijn er (behalve bij de cilindrische uitvoering) geen side skirts meer nodig. Voor toepassingen in o.a. : supermarkten, ziekenhuizen, bedrijfspanden, sportcentra en schoolgebouwen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.