Smering

Smering

Onze standaard smeermiddelen kunnen onder meer worden ingezet om de volgende problematieken aan te pakken:

het onderhouden / smeren / conserveren van: alle soorten draai- en schuifconstructies, kettingen, leibanen, kabels, installaties, lierkabels, lagers, scharnierpunten, stempels, sloten, transportbanden, twistlocks en spindels.

Ecostar levert smeeroliën, vetten, montagepasta's, en droogsmeermiddelen voor vrijwel alle toepassingen. Onze produkten onderscheiden zich door hoogwaardige ingrediënten als P.T.F.E. en keramische bestanddelen resulterend in een lagere smeringinterval en een langere standtijd.

Onderhoud met Ecostar produkten betekent voor u dan ook een langere levensduur van uw machines en een fikse besparing op uw onderhoudskosten.

smeerolie
Tien verschillende smeeroliën van hoge kwaliteit. Voor elk toepassingsgebied en voor elk temperatuurgebied. Ecostar heeft het!

vetten
Ecostar biedt u ook een uniek pakket aan vetten aan. Voor vrijwel alle omstandigheden heeft Ecostar een geschikt vet. Kwalitatief hoogwaardige produkten met uiteenlopende eigenschappen.

droogsmeermiddel
Een zeer speciaal produkt dat is ontwikkeld om een droge smeerfilm aan te kunnen brengen. Het ideale smerings- en beschermingsprodukt voor toepassingen waar niet met olie gesmeerd mag worden.

multi-montage pasta
Met Ecostar montagepasta's smeert en conserveert u tegelijkertijd alle typen schroefdraadverbindingen. Ecostar biedt u ook een biologisch afbreekbare versie en één die speciaal is ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie.

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren