PBM

PBM

Ecostar is dealer van Honeywell* persoonlijke beschermingsmiddelen
*(voorheen bekend als Sperian)

Ecostar is dealer van Honeywell persoonlijke beschermingsmiddelen.

Honeywell staat voor innovatieve, kwalitatief hoogstaande persoonlijke beschermingsmiddelen en dienstverlening. De naam staat eveneens symbool voor onze belofte om werknemers door betrouwbare, comfortabele en mooie producten de grootste vrijheid en veiligheid op hun werkplek te bieden en zo de productiviteit te doen stijgen.

Dit engagement steunt op drie pijlers:

Een integraal programma van persoonlijke beschermingsmiddelen dat perfect beantwoordt aan de specifieke behoeften. De Honeywell experts volgen de marktontwikkelingen en vereisten van de gebruikers op de voet, om die behoeften in de eigen ontwikkelings- en productievestigingen in producten te vertalen. Alleen zo kan een nauwe vertrouwensband tussen product en gebruiker ontstaan.

Constante vernieuwingsdrang, om de producten op het vlak van veiligheid, comfort en design volgens de marktbehoeften te optimaliseren of opnieuw te ontwikkelen. Enkel die producten die perfect aan de behoefte beantwoorden zullen ook worden gedragen en dus voor meer veiligheid op de werkplek zorgen en ook meer vertrouwen en algemene veiligheid creëren.

Honeywell (voorheen Sperian) is marktleider in de wereld en beschikt over een wereldwijd dealernetwerk. Op deze wijze kunt u als klant altijd zeker zijn van een persoonlijke aanpak, zeker bij Ecostar.

Het Honeywell assortiment splitst zich uit in:

Wegwerpkleding Gelaatsbescherming Adembescherming Antival Voetenbescherming Handenbescherming Gehoorbescherming Gehoorbescherming

(klik op de afbeelding van het betreffende onderwerp om de PDF catalogus ervan te downloaden)

Wij werken er hard aan om binnenkort het assortiment van Honeywell beschikbaar te hebben binnen onze webshop.