Kleding

Kleding

Honeywell biedt een compleet assortiment van beschermende kleding voor vrijwel alle industrieën en toepassingen.

• Wegwerpkleding: Deze complete lijn van geventileerde & niet-geventileerde kostuums en accessoires biedt volledige lichaam bescherming, voor een echte totaaloplossing.

• Technische herbruikbare werkkleding: Een brede collectie van overalls, jasjes, broeken, shirts en meer. Beschikbaar in verschillende stoffen voor bescherming, duurzaamheid en comfort in diverse gevaarlijke werkomgevingen.

• Werkkleding: Een compleet aanbod van parka's, jassen en broeken voor bescherming tegen allerlei weersinvloeden en veiligheid in slecht-zicht omgevingen. De ideale mix van bescherming en functionaliteit.

• Brandweer uitrusting: Deze lijn is ergonomisch ontworpen om te voldoen aan de grillen van de hedendaagse professionele brandbestrijding.

Alle genoemde Honeywell producten zijn onder voorbehoud van prijs en beschikbaarheid. Wij zijn intussen breder ingesteld op andere merken maar hebben dat helaas niet online beschikbaar. Neem contact op met info@ecostar.nl of uw accountmanager voor een passende offerte. 

 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren