Klantervaringen met Ecostar private label
Mytri B.V. te Apeldoorn, mevrouw E. van Hartskamp:

Als fabrikant van hoogwaardige precisie granieten meetopstellingen en onderdelen wilden wij onze klanten een hoogwaardig en professioneel onderhoudsprogramma aanbieden onder eigen merknaam. Bij Ecostar vonden wij deze passende producten en hebben we in nauwe samenwerking een eigen lijn opgezet. De ondersteuning van Ecostar hebben wij als prettig en professioneel ervaren en zijn dan ook tevreden met het “private label” resultaat. Een eigen gezicht geven aan onze onderhoudsproducten blijkt echt een meerwaarde te hebben, de uitstraling en professionaliteit van de onderhoudslijn komt nu overeen met onze core business; het vervaardigen van hoogwaardige granieten onderdelen in elke meetbare nauwkeurigheid.

Algemeen     Productoverzicht     Verpakking     Monsteraanvraag
Livestorre Hoveniers B.V. te Zoetermeer, de heer A. Hagen:

Livestorre Hoveniers heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen zowel voor particulieren als voor bedrijven. Vakmanschap en creativiteit resulteren in kwalitatief hoogstaande aangelegde tuinen met oog voor afwerking en details. Als hoveniersbedrijf krijgen wij vaak de vraag om algen en vuiligheid van tegels te verwijderen. Daar tegenwoordig de tegels niet met agressieve middelen behandeld mogen worden zochten wij naar een goed, makkelijk en veilig product. Dit hebben wij gevonden bij Ecostar. Samen met Ecostar hebben wij een private label lijn opgezet. Nu kunnen wij onze klanten onder eigen label een goed product bieden waar wij zelf ook achterstaan, zowel in ‘ready-to-use’ sprayflessen als ook in navulverpakkingen. Scherpe prijs, snelle levering en vriendelijke vertegenwoordiger. Bedankt!

Algemeen     Productoverzicht     Verpakking     Monsteraanvraag


Middelhof Vloer- & Wandtechniek te Zevenaar, de heer P. Middelhof:

Middelhof Vloer- & Wandtechniek ziet steeds vaker dat zakelijke vloeren worden aangetast door veel te agressieve reinigingsmiddelen. Omdat wij steeds op zoek zijn naar toegevoegde waarde voor onze klanten hebben wij samen met reinigingsmiddelenleverancier Ecostar een speciaalreiniger ontwikkeld voor kunststoffen, en in het bijzonder voor onze duurzame kunststof vloer- en wandafwerkingen. Wij brengen deze oplossing op de markt onder de naam "Duraclean". Onze webdesigner heeft het etiket ontworpen. Daarna heeft Ecostar ons alles uit handen genomen. Ik was blij verrast omdat mijn bestelling al heel snel bij mij op de stoep stond. Mijn klanten kunnen Duraclean (na)bestellen als concentraat in 5 & 10 liter cans. De 500 ml. 'ready-to-use' sprayflacons wil ik ook gebruiken bij komende promotionele activiteiten omdat het prima aangeeft waar Middelhof voor staat: duurzaam. Een prachtig visitekaartje van ons bedrijf, en eens wat anders dan een standaard folder!

Algemeen     Productoverzicht     Verpakking     Monsteraanvraag


VN KozijnTechniek B.V. te Woerden, de heer G. Sprenger:

VN KozijnTechniek is een bedrijf met een bijzonder klantgerichte benadering. Dankzij de jarenlange expertise met kozijnrenovaties bij particulieren kan VN KozijnTechniek vormgeven aan de wensen en ideeën van de klant. Sinds 1970 produceren wij kunststof kozijnen voor de particuliere markt. Verder ontwerpen wij gevels en monteren opdrachten met eigen montageploegen. Om onze dienstverlening nog verder te verbeteren bieden wij onze klanten een garantiesetje aan waarin schoonmaakartikelen (milieu vriendelijk!) zitten voor het reinigen van kunststof kozijnen. Om dit te realiseren hebben wij in Ecostar de perfecte partner gevonden. Goede prijs, goede service en een bedrijf dat meedenkt om een optimaal eindproduct bij de klant aan te kunnen bieden!

Algemeen     Productoverzicht      Verpakking     Monsteraanvraag


Unica Technisch Beheer B.V. te Zwolle, de heer M. Linthorst:

Als specialist in het beheer en onderhoud van gebouwen maakt Unica Technisch Beheer Zwolle al weer heel wat jaren gebruik van de producten van Ecostar. Door de toepassing van het private label van Ecostar zien de producten er herkenbaarder uit en worden de producten slimmer in gezet doordat ze voorgemengd in de juiste verhouding worden gebruikt, hetgeen kosten kan besparen. Naast de milieuvriendelijkheid van de producten speelt voor Unica mee dat de producten vrij zijn van siliconen. Veel van onze klanten zoals DSM en Scania schrijven siliconenvrije producten voor die aanwezig mogen zijn op locatie in verband met bepaalde productieprocessen zoals lakstraten en de bereiding van grondstoffen. De producten van Ecostar voldoen hier aan.

Algemeen     Productoverzicht     Verpakking     Monsteraanvraag


Koninklijke Lakeman Liften- en Machinefabriek, de heer H. Verhoogt:

De servicedienst van Lakeman Liften is VCA en EN-13015 - A1 gecertificeerd. Lakeman Liften beschikt over een eigen helpdesk en servicedienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar is. Lakeman is al jarenlang een tevreden klant van Ecostar; onze technische onderhoudsafdeling en service monteurs gebruiken diverse onderhoudsoplossingen van Ecostar. De gebruiksklare reiniging- en onderhoudsproducten met daarop een etiket in onze eigen huisstijl stralen uit wat er van een Koninklijke Hofleverancier verwacht mag worden. De producten van Ecostar werken snel, zijn veilig en dragen bij aan een beter milieu. Lakeman Liften is mede gericht op groen en milieubewust denken en daar sluiten de producten en ISO-14001 certificering van Ecostar perfect bij aan. Wij zijn een tevreden klant.

Algemeen     Productoverzicht     Verpakking     Monsteraanvraag


DW Kozijnen B.V. te Katwijk, de heer W. van Leeuwen:

Om onze huisstijl nog verder door te voeren waren wij op zoek naar een kunststofreiniger met ons eigen logo daarop. Na diverse tests zijn wij uitgekomen bij Ecostar Enschede met hun product Ultrapower. Deze ecologische reiniger is veilig te gebruiken op materialen en is veilig voor de mens die ermee werkt. Het product heeft bij ons de naam ‘DW Kozijnen Kunststofreiniger’ en is krachtig zodat verontreinigingen van diverse aard zoals op kunststoffen ‘als sneeuw voor de zon’ verdwijnen. De kunststofreiniger is gebruiksklaar en dus kunnen onze klanten er snel en gemakkelijk hun kozijnen, dakkapellen, deuren en schuifpuien mee schoonmaken. Nabestellingen worden snel geleverd.

Algemeen     Productoverzicht     Verpakking     Monsteraanvraag

 


Blonkstaal Schoonhoven B.V. te Schoonhoven, de heer M. Blonk:

Blonkstaal Schoonhoven Bv produceert kwalitatief hoogwaardige staalproducten zoals trappen, hekwerken etc. Om de conservering (bijv. poedercoaten) goed te kunnen onderhouden zijn wij op zoek gegaan naar een passend reinigingsproduct. Na het testen van diverse schoonmaakmiddelen zijn we dan bij Ecostar uitgekomen. Wij kunnen onze klanten nu een schoonmaakproduct aanbieden onder ons eigen label. Een stukje extra service waarmee wij onszelf kunnen onderscheiden. Daarbij is het een milieuvriendelijk product en dat is in deze tijd zeker een pré.

Algemeen     Productoverzicht     Verpakking     Monsteraanvraag